+31 (0)10 - 30 73 262    
Offerte aanvragen
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Onze werkwijze

Wij staan voor service en kwaliteit. Wij leveren al vele jaren aan sportclubs in Nederland en ook voor particulieren hebben wij leuke projecten uitgevoerd.

Resultaat wordt onthouden!

Wij hebben ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in materialen voor sportclubs. Wij helpen u als klant graag bij het samenstellen van uw inkopen.

Klanten

Wij hebben voor verscheidene klanten producten geleverd. Wanneer u hier meer informatie over wilt ontvangen, dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden. De focus binnen ons bedrijf ligt op het snel kunnen leveren van de gewenste producten en dit binnen de mogelijkheden bij de klant.

Bekijk hier onze klanten

Aanpak

Onze werkwijze uit zich in de combinatie van een professionele en vriendelijke instelling en een grote flexibiliteit bij de uitvoering van de opdrachten. Bij het uitwerken van een opdracht volgen wij een gestructureerde aanpak.

1. Aanvraag klant
2. Wensen van de klant in kaart brengen
3. Uitbrengen offerte en bespreking
4. Definitieve opdracht vaststellen
5. Productie en levering
6. Service

 

Expertise

Binnen onze organisatie is een goede mix aanwezig op het gebied van kennis van de materialen, transport en installatie van de materialen. Wij volgen goed de ontwikkelingen in de sportmarkt en hebben uitstekende contacten met vele leveranciers en fabrikanten. Wij kunnen u zo blijven voorzien van een goed advies voor uw wensen en zijn wij graag de onderneming die een duurzame relatie met u opbouwt door de gewenste producten voor uw club te leveren. Onze kracht gelegen in de persoonlijke en flexibele omgang.

 

Werkwijze

Iedere opdracht is weer uniek. In een goede samenwerking met de klant komen wij tot mooie eindresultaten. Onze werkwijze kenmerkt zich door oplossingen aan te dragen die aan de behoeften van de klanten beantwoorden. Wij bouwen daarbij graag met u als klant een lange termijn relatie op. Door onze jarenlange ervaring en vele tevreden klanten kunt u erop vertrouwen dat u bij ons aan het juiste adres bent voor de levering van uw materialen.

 

Catalogus

In onze online catalogus kunt u alle informatie vinden. Het aanbod aan producten is aanzienlijk gegroeid de afgelopen jaren en wij voorzien vele clubs dan ook regelmatig van advies.

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.
B
el: 010 - 30 20 354